Wie onze Pasar bezoekt kent zeker onze standhoudster Lola van Ruler. Zij staat direct bij de in- uitgang met haar overheerlijke zoetigheden en het zal je moeite kosten om deze kraam voorbij te lopen zonder iets lekkers mee te nemen voor thuis.

Lola van Ruler (1990) wist als kind al dat ze van eten haar beroep zou maken. Ze werd allround banketbakker en specialiseerde zich in zoetigheden uit de Indische keuken. In 2015 opende ze Toko Lo, een Indische bakery & catering waarmee ze haar professionele achtergrond combineert met haar Indische roots. TOKO LO is haar eerste kookboek.

Met eerbied voor de geschiedenis, een trotse blik vooruit en een mengkom en garde in de hand deelt Lola haar Indische roots – en daarmee die van de ruim 350.000 Indische Nederlanders – aan de hand van recepten voor zoet en hartig gebak, die hun oorsprong vinden in de tijd van Nederlands-Indië én die later in Nederland zijn ontstaan: van spekkoek tot sponscake en van pangsit tot pastei. In de keuken wordt er geleefd. Gebakken, gekookt. Voor treurige maar ook voor blije aangelegenheden. We koken niet een beetje, maar meteen genoeg. Voor de zekerheid. Voor het onaangekondigde bezoek. Dat is iets wat we hebben overgehouden aan een tijd waarin we minder hadden. Er is altijd genoeg om op te scheppen voor een tweede bordje of om mee naar huis te geven aan bezoek.

Via deze link kunt u met onze winactie meedoen. Wij mogen maar liefst 3 exemplaren verloten. Klik snel verder om kans te maken op dit mooie Indische Kookboek.