Winactie Indisch Kookboek van Lola van Ruler- Toko Lo (gesloten)

Indisch Bakboek:  Met eerbied voor de geschiedenis, een trotse blik vooruit en een mengkom en garde in de hand deelt Lola haar Indische roots – en daarmee die van de ruim 350.000 Indische Nederlanders – aan de hand van recepten voor zoet en hartig gebak, die hun oorsprong vinden in de tijd van Nederlands-Indië én die later in Nederland zijn ontstaan: van spekkoek tot sponscake en van pangsit tot pastei.
In de keuken wordt er geleefd. Gebakken, gekookt. Voor treurige maar ook voor blije aangelegenheden. We koken niet een beetje, maar meteen genoeg. Voor de zekerheid. Voor het onaangekondigde bezoek. Dat is iets wat we hebben overgehouden aan een tijd waarin we minder hadden. Er is altijd genoeg om op te scheppen voor een tweede bordje of om mee naar huis te geven aan bezoek.

Toko Lo is het eerste bakboek van Lola van Ruler van de Indische Bakery & Catering Toko Lo.

 

Wilt u kans maken op 1 van de 3 weg te geven exemplaren. Doe dan mee!

Maak een foto van uw zelfgemaakte (favoriete) Indische dessert en mail deze door naar pasar@de-broodfabriek.nl. Vermeld tevens hierbij de naam van het dessert en waarom het uw favoriete dessert is.

De actie loopt tot 4 juli 2021. Op 5 juli maken wij de winnaars bekend. De winnaars  worden met naam en de foto van het dessert vermeld  op onze website.

Winactie gesloten

De winactie verliep via onze nieuwsbrief en Facebook pagina. Wij hebben diverse heerlijk uitziende foto’s van gerechten ontvangen. Inmiddels is er een loting geweest en maken wij de drie winnaars bekend van het bakboek Toko Lo van Lola van Ruler.

 

Regenboog spekkoek – ingezonden door Gerrit en Betty Kempers

De regenboog spekkoek is het favoriete dessert/lekkernij van Gerrit en Betty Kempers

 

 

 

 

 

 

Pandan Chiffon Cake – ingezonden door Shyama Hopman

Shyama Hopman haar favoriete dessert is een lekkere dikke plak zelfgebakken pandan chiffoncake. Zooo lekker luchtig en smaakvol met een kopje koffie/thee. Niet zwaar na een lekkere Indische maaltijd. Deze zelfgebakken cake is altijd heel snel op!

 

 

 

Kuping gadja – ingezonden door Annie Zanoni

 

Haar favoriete gerecht is toch wel kuping gadja…

Het is heel veel werk maar dan heb je wel wat…zooo lekker…