Artiesten

Dansgroep Bali Ayu

Zondag 3 maart 2024

Wipe Out Selection

Zondag 3 maart 2024

Wipe Out Selection (WOS) in een notedop.

De formatie Wipe Out bestaat uit 5 man. De band is ontstaan in Den Helder in

het najaar 2010.

Genre van de band is muziek gebaseerd op de 50/60 jaren, Lagu-Lagu (Indische traditionals) en Indo Rock, maar daarnaast heeft WOS ook soul, disco en latin in het repertoire.

Het eerste optreden was bij de Indische vereniging Tropen Vrienden in Den Helder. Daarna volgden diverse optredens op Pasar Malams en festiviteiten door het hele land en de band ging zelfs naar Spanje Santa Susana.

Inmiddels nam de bekendheid van WOS toe, zodat er besloten werd om een CD op te nemen met als titel ‘Timeless Indorock’ met heel veel Rock and Roll nummers.

Niet lang daarna verscheen en 2e CD genaamd Dari Timur ke Barat (van Oost naar West) maar nu met veel Molukse en Indische traditionals.

Madaloka Dance Studio

Zaterdag 2 maart 2024
www.madaloka.com

Madaloka ontstond toen Rahmida Dewi Patmawati net afgestudeerd was in Dans choreografie bij Dans Academie/Indonesian Institute of the Art in Jogjakarta in 2007. Daarnaast had ze veel prijzen gewonnen in Dans wedstrijden in Indonesië, in de categorie Dans Choreografie. Ze woont kort daarna in Nederland. Als oprichter van Madaloka is Rahmida tot nu toe actief in het spreiden van Indonesische dansen.

Sinds 2017 is Madaloka ontwikkeld door Nova Burdo- Marseline, danspartner van Rahmida. Een goede samenwerking, waarbij Rahmida bijna alle dansen choreografeert  en Nova de show programm’s maakt, leiding geeft en de boekingen managed. Sindsdien is Madaloka Dance Studio actief aanwezig met optredens op de Pasars, ook bij feesten, festivals zowel in binnen- als buitenland.

Madaloka is gespecialiseerd in zowel traditionele en moderne dansen. Bij de moderne dansen combineren ze allerlei bewegingen van andere dansstijlen dan de Indonesische dansen, ook de muziek is met zorg gekozen.

Madaloka zorgt voor Indonesische dans-show optredens, volgens de hedendaagse situatie.

www.madaloka.com

 

 

 

 

Milly Akerina- gastspreekster bij Pasar Malam Rijswijk

Al ruim 19 jaar is Milly Akerina de gastspreekster van Pasar Malam Rijswijk. Zij zal beide dagen het podiumprogramma aankondigen.

Shanelle de Lannoy

Zondag 3 maart 2024

Musicology

Zaterdag 2 maart 2024

Bobby & Gordon

Zaterdag 2 maart 2024

Dwibhumi Balinese Dansgroep

Zaterdag 2 maart 2024