De artiesten

 

Binnenkort maken wij bekend welke artiesten u kunt verwachten op 5 en 6 maart 2022.

Edu Schalk

Zaterdag 5 maart 2022

Edu is een van de beste entertainers in het circuit van Indische dansavonden, Pasar Malams, festivals en andere festiviteiten waar een goede presentator nodig is. Waar Edu is, is sfeer, plezier, vakmanschap en vooral vriendschap.

Met zijn ruime podiumervaring, zijn grote muzikale kennis, zijn dynamische persoonlijkheid en zijn innemende humor maakt hij elke gelegenheid weer tot een feest. Edu is de zanger van de topband The Entertainers en dit is iet voor niets de populairste band van Nederland in dit circuit.

Gordon Smith- Zanger/Entertainment

Zondag 6 maart 2022

Gordon heeft als frontman al jaren ervaring opgedaan in diverse bands (Vicky Vale, Park Avenue, Triple B, showband The Tracks). Gordon is een allround zanger en draait zijn hand niet om voor molukse lagu2, country, rock and roll en zelfs Nederlandstalig. Zijn stem leent zich echter ook uitstekend voor Disco, Funk en Soul! Zijn grootste kracht is, buiten zijn fraaie stemgeluid, vooral ook zijn kwaliteiten als entertainer. Gordon slaagt er in om van ieder feestavond werkelijk een feest te maken door zijn enthousiasme en uitstraling. Gordon is een graag geziene artiest op de diverse podia van Pasar Malams en Indische avonden in heel Nederland

Madaloka Dance Studio

Zaterdag 5 maart 2022
www.madaloka.com

Madaloka ontstond toen Rahmida Dewi Patmawati net afgestudeerd was in Dans choreografie bij Dans Academie/Indonesian Institute of the Art in Jogjakarta in 2007. Daarnaast had ze veel prijzen gewonnen in Dans wedstrijden in Indonesië, in de categorie Dans Choreografie. Ze woont kort daarna in Nederland. Als oprichter van Madaloka is Rahmida tot nu toe actief in het spreiden van Indonesische dansen.

Sinds 2017 is Madaloka ontwikkeld door Nova Burdo- Marseline, danspartner van Rahmida. Een goede samenwerking, waarbij Rahmida bijna alle dansen choreografeert  en Nova de show programm’s maakt, leiding geeft en de boekingen managed. Sindsdien is Madaloka Dance Studio actief aanwezig met optredens op de Pasars, ook bij feesten, festivals zowel in binnen- als buitenland.

Madaloka is gespecialiseerd in zowel traditionele en moderne dansen. Bij de moderne dansen combineren ze allerlei bewegingen van andere dansstijlen dan de Indonesische dansen, ook de muziek is met zorg gekozen.

Madaloka zorgt voor Indonesische dans-show optredens, volgens de hedendaagse situatie.

www.madaloka.com

 

 

 

 

Milly Akerina- gastspreekster

Zaterdag 5 maart 2022 Zondag 6 maart 2022

Al ruim 19 jaar is Milly Akerina de gastspreekster van Pasar Malam Rijswijk. Zij zal beide dagen het podiumprogramma aankondigen.