Het Crea Weekend is een gezellige beurs met veel verkoopkramen en workshopaanbod op het gebied van creatieve hobby's, zoals bijvoorbeeld scrapbooken, decopatch, kaarten maken, sieraden en handwerken!
De Gothic & Fantasy Beurs is een tweedaags fantasy, gothic en middeleeuws-evenement voor elke fantasy liefhebber. Het event biedt ruim 120 standhouders, met o.a. kleding, maskers, accessoires, sieraden, beelden, schoenen, make-up en veel meer! Op beide dagen wordt het podium gevuld door bands in verschillende muziek stijlen. De "Walking Acts" zorgen voor verrassende momenten bij de bezoekers. Voel je vrij om de beurs te bezoeken in je eigen favoriete fantasy outfit.
Op de Handwerkdagen kun je genieten van alles op het gebied van handwerken. Onderdelen die je zoal kan verwachten zijn breien, borduren, spinnen, weven, patchwork en quilten, haken, vilten en kantklossen. Natuurlijk zijn er veel verschillende workshops te volgen!
De Internationale Mineralenbeurs is de grootste verzamelbeurs van Nederland op het gebied van (edel)stenen, fossielen en mineralen. Je treft bijzondere vondsten aan uit binnen- en buitenland. Daarnaast zijn er workshops, lezingen, demonstraties en tentoon- stellingen. Laat je verwonderen!
De Nederlandse Modelspoordagen is één van de meest toon- aangevende beurzen op het gebied van modelspoor! Naast het bewonderen van meer dan 20 modulebanen, kun je op je gemak langs 200 stands van winkeliers struinen, waarop nieuwe- en gebruikte modellen aangeboden worden!
De Neuzelbeurs is met meer dan 350 kramen de grootste koopjes markt van de regio. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de Neuzelbeurs om jouw spullen te verkopen of natuurlijk de Neuzelbeurs te bezoeken en een paar leuke koopjes op de kop te tikken!
Paranormaal Alternatief is hét grootste spirituele event van Nederland en voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare! Beleef een weekend vol spirituele workshops, lezingen, concerten en podiumdemonstraties.
Laat je tijdens de Pasar Malam Rijswijk verrassen door de rustieke Aziatische sfeer, voortreffelijk exotisch eten, swingende muziek, indrukwekkende dansshows en vele kramen. Deze oriëntaalse jaarmarkt is dé ontmoetingsplek voor iedereen die open staat voor de warme Indische cultuur.
Op de Patchwork & Quiltdagen worden prachtige quilts tentoongesteld die zijn gemaakt in verschillende stijlen en technieken. Ook kan je bij de verschillende winkels alles aanschaffen om zelf te quilten. Deze winkels bieden een breed scala aan stoffen, patronen, materialen en hulpmiddelen aan.
Op de Poppenhuizen, Poppen en Miniaturenbeurs struin je op je gemak langs circa 150 verkoop stands met prachtig gedetailleerde poppenhuizen, diverse poppen en talloze miniaturen. Tevens is er gelegenheid om mee te doen aan interactieve workshops of demonstraties bij te wonen.
Het WineWeekend is hèt festival voor iedereen die meer wil leren over wijn. Alle wijnen zijn bij iedere stand gratis te proeven en dat zijn er veel, heel veel. Wat dacht je van meer dan 60 standhouders uit alle windstreken die ieder zo'n 8 wijnen klaar hebben staan om te proeven? Allen geven zij jou dát advies waar jij vragen over hebt.