Akeber

Verkoopstands

Handgemaakte lederwaren; tassen, schoenen, kleding en accessoires

Energetix magneetsieraden

Bloemenhuis online

Verkoopstands Zoetigheid

Verkoop van t-shirts, bonsai bomen, kroepoek, spekkoek en koekjes

By-Em-Jewellery

In januari 2016 heb ik besloten om van mijn hobby en passie voor edelstenen mijn beroep te maken en ben het bedrijf gestart ”By-Em-Jewellery”. De edelstenen en mineralen worden met zorg uitgekozen Met deze prachtige collectie bezoek ik diverse Pasar Malams, edelsteen- en Spirituele beurzen door geheel Nederland. Mijn klanten zijn heel  divers, van verzamelaar tot en met welke edelstenen als helende steen wensen te gebruiken. Van onze klanten krijgen wij regelmatig complimenten over de hoge kwaliteit van onze producten tegen een zeer betaalbare prijs.

De prachtig ingerichte stand is zeker een bezoekje waard en laat de bezoeker genieten van de wonderen wereld van de edelsteen.

China Wind

Verkoopstands

Chinese artikelen

Ciska & Raymond

Paragnosten & Mediums

Handlijnkunde, astrologie en kaartleggen

De Sandwitch

Paragnosten & Mediums

Zandlezen, kaartleggen, fotoreading, pendelen, tarot

De Spirituele Huiskamer

Paragnosten & Mediums Verkoopstands
http://www.spirituelehuiskamer.nl/

Edelstenen en spirituele kaarten

De Telegraaf

Verkoopstands

Abonnementenwerving

Decoratiepaleis

2 kramen houtsnijwerken o.a. olifantenkoppen, 2 kramen messensets, wokken en pannen

Etnixzs

Etnixzs verkoopt Indonesische batik overhemden en sarongs. Alle producten zijn met de handgemaakt en komen rechtstreeks uit Indonesië. We verkopen zowel klassieke als moderne prints voor jong en oud in alle maten.

Evy's production

Verkoopstands

Chips soorten en diverse kroepoek

Flying Peacock

Verkoopstands

Gewoon Hipper

Verkoopstands

Design en hippe mode

Godijn Publishing

Boeken waarin Indië een rol speelt

Golden Spirit

Paragnosten & Mediums

Medium

Het Maria Winkeltje

Verkoopstands

Bedevaartsartikelen

Holland Party Service

Verkoopstands Zoetigheid

Smoothies, kokosnoten, Tjendol & Melona ijs

I Love Indo

Verkoopstands

T-shirt, sweater, hoodies, caps

ICM (Indische Internetkrant)

Verkoopstands

ICM – Indische Internetkrant

Imas Trainingen

Alternatieve therapieën
www.imastrainingen.nl

IMAS Trainingen,  uw adres voor Privé- en Groepstrainingen ( indien gewenst op locatie ) in zowel Oosterse als Westerse massagetechnieken. Tevens kunt u bij ons terecht voor de opleiding tot Specialist Indonesische Massage, IMAS masseur of Allround Stoelmasseur.   In oktober organiseren wij een studiereis naar Bali.

Onze gediplomeerde masseurs komen graag langs op uw bedrijf of tijdens uw evenement om stoel- en / of tafelmassage te verzorgen. Voor informatie: 0180-764004

Intaro

Vanaf 2006  zijn wij gespecialiseerd  in onze eigen Intaro-Wierook met een Brandtijd van ± 30 tot ruim 45 min.p/stokje. Deze hoogwaardige kwaliteit Intaro-Wierook is handgerold en op natuurbasis,
waardoor de geur en verspreiding veel subtieler en aangenamer is als alle andere standaard wierookmerken.
De Intaro-wierook verspreiding is zeker niet scherp en overheersend waardoor vaste klanten ook telken malen bevestigen
dat men van de Intaro-Wierook amper tot geen benauwdheid en hoofdpijn krijgt.

Daarnaast hebben wij onze eigen ontwerpen van een uitgebreid assortiment aan diverse soorten wierookhouders met het Intaro kenmerk op elk artikel.

Ivy Handanalyse

Paragnosten & Mediums

Zoek je naar antwoorden op belangrijke levensvragen, wil je inzicht in jezelf, worstel je met relaties, slaag je niet in het vinden van een baan, loopt het niet lekker met je opleiding/op school?

De antwoorden zijn te vinden in jouw handen. Jouw handen zijn zeer persoonlijk en zijn een open boek over wie jij bent. Ze vertellen iets over jouw karakter, wat je denkt, voelt en wilt.

Ik ben een gecertificeerde handlezer en geef jou een helder beeld van jouw aangeboren karakter, de blokkades die jij ondervindt, jouw behoeften en verlangens. Ook jouw talenten, uitdagingen en mogelijkheden vertel ik je. De helderheid die je krijgt, leert je om je te concentreren op de belangrijke aspecten van jouw leven.

M. Koetsier

Paragnosten & Mediums

Medium/ paragnost

Manis-e Import

Verkoopstands
321

Veel authentieke Molukse art alsmede traditionele kleding

Maud Bali Flowers

Exclusieve geschenken uit Bali

Menura Wellness

Door mijn Indonesische achtergrond en vroege aanraking met “pitjit”, kijk ik naar de mens in zijn totaliteit en masseer ik altijd op gevoel. Pitjit is een lifetime journey! Er is altijd een stoel- of een tafelmassage (achter een gordijn) mogelijk op de pasar.

Moziana-Bazar

Antieke wapens archipel. Wayang kulit en golek houtsnijwerk. Sieraden, massage, olie, offermanden, kleding, wierook en curiosa Indonesië

Mulyani

Verkoopstands

Houtsnijwerk, lampen

Nash Music Shop

NashMusicShop.com is gespecialiseerd in country muziek en muziek uit Indonesië.

Wij importeren country muziek uit Amerika.

Ons assortiment bestaat uit country cd’s die we zelf heel erg leuk vinden en het is een assortiment waarvan wij denken dat er een afzetmarkt voor is.

Onze bestsellers zijn o.a. Vince Gill, Alan Jackson, George Strait & Brad Paisley. Het heeft even tijd nodig om ons gehele assortiment via Bol.com beschikbaar te hebben. Wij zijn regelmatig te vinden op Pasar Malams (Indische markten) omdat met name de Indische gemeenschap van country muziek houdt.

 

OLORI®

Verkoopstands

OLORI is ‘s werelds grootste fabrikant van innovatieve aromaproducten. 100% natuurlijke met essentiële oliën verrijkte luchtverfrissers. De kwaliteit,garantie en ondersteuning staan bij Olori hoog in het vaandel.

OLORI Nederland is de importeur van OLORI® produkten in Nederland . Wij leveren een volledig assortiment van deze produkten aan particulieren en detailhandel.

 

Omata Tutini - Aloha Spiritueel

Alternatieve therapieën
http://www.alohaspiritueel.nl/

Het verdriet van mensen raakt me diep. Vanuit mijn hart levend, voel ik hun pijn en verdriet, al voordat men bij mij komt. Door begeleiden met liefde, licht, warmte en een warme omhelzing, voel ik me vaak een moeder van mensen. Eigenlijk vang ik direct de gedachten van de mensen op zodra ze aan mij denken. Doordat ik voel wat ze nodig hebben stuur ik ze dan licht en liefde. Vanuit de Bovenwereld krijg ik mijn boodschappen. Het leven als medium is zwaar, maar geeft ook veel voldoening.

Ons gedroogd fruit

Verkoopstands Zoetigheid

Gedroogd fruit, noten, snoep en hak honing

Pusaka Curiosa en Antiek

Verkoopstands

Pusaka Curiosa en Antiek bij Pasar Malam en Neuzelbeurs met Krissen, Boeken en allerlei

Rafael “Healing Hands”

Alternatieve therapieën
http://rafaelhealinghands.nl/

Stoelmassage/Healing

Ik ben Audy Haar, geboren in 1952 (het Jaar van de Draak) in Djakarta (Indon.)
Gezien mijn achtergrond ben ik altijd geïnteresseerd geweest in het spirituele, want er is meer tussen hemel en aarde dan wij kunnen waarnemen.
Tijdens mijn leven waren er gebeurtenissen die mij meer in die richting stuurden, waarop ik mij nu bevindt.
Ik ben Reiki-Master (Usui Reiki Ryoho), Shambhala-Master  en Shiatsu masseur.
De naam Rafaël heb ik gekozen, omdat het de naam is van de aartsengel van genezing  en ook als eerbetoon aan mijn vader.

Relax-4u

Alternatieve therapieën
https://www.relax-4u.nl/

Reguliere zorg en Alternatieve zorg in 1 stand.
Natuurgeneeskunde / Alternatieve geneeskunde voor al uw ziekten, pijnen, scheefstanden (b.v. scoliose) en aandoeningen. Plus Tarot- en Engelenkaarten leggen.

Al onze therapeuten zijn Paramedische Natuurgeneeskundige Therapeuten en
Docenten in de Spoedeisende Eerstehulp.

Behalve o.a. VGZ, IZA, IZZ, vergoeden alle zorgverzekeraars al onze behandelingen voor 100%.

Richera

Dromenvangers, wierook, geurwaxjes, boeddha’s etc.

Rob den Oudsten - Aloha Spiritueel

Alternatieve therapieën
http://www.alohaspiritueel.nl/

Wat vertelt je huisnummer, je geboortedatum en wat is je zielendoel.  Je huis is je lichaam, is je leven. Waarom ben je hier op Aarde. Wat zijn je kwaliteiten en je blokkades? Waarom is jouw leven zo verlopen en hoe kun je veranderen in je leven wat je niet meer wil op die manier? Kun je je gezondheid verbeteren met inzichten en het veranderen van je overtuigingen? Laat je getallen ontcijferen en kom tot inzicht in je leven. Kaartleggen geeft ook inzichten in je verleden, je heden en je toekomst. Ook edelstenen kunnen je helpen bij je gezondheid. Tot ziens op De Pasar Malam in Rijswijk.

 

Rosesoils

Rose of Bulgaria, rozenolie en lavendel cosmetica

Rung Jarend

Restaurants
Restaurant B-3

Maaltijden, snacks & dranken

Rupa's

Verkoopstands

Import van traditionele Indische producten

Sajany Music & Events

Cd’s/ dvd’s en nostalgische Indonesische producten

Salam Terakhir

Uitvaartzorg

Sambalshop.nu

Meer dan alleen Sambal
Sambalshop.nu is dé (online) shop voor de meest heerlijke milde en pittige sambals, spekkoeken, pittige Indische worstjes, rijsttafelartikelen en andere spicy artikelen. Wij maken ruim 40 verschillende soorten sambals. Van zoet tot heel heet en van fruitig tot kruidig, allemaal ambachtelijk bereid volgens authentiek recept. Met onze Oosterse kookboeken zit u bovendien nooit verlegen om een goed recept.

Kom proeven
Wilt u onze sambals en andere producten proeven? Laat je verrassen en bezoek onze stand. Wij adviseren u graag over de lekkerste sambal bij uw favoriete gerecht.

Sandra Bijoux & Gifts

Sandra Bijoux & Gifts is een bedrijf dat zich al sinds 2006 richt op Geuren en Cadeauartikelen.

Zo zult u bij ons Etherische oliën, Geurkaarsen/Geurwaxen  en Welness producten vinden, maar ook Aroma Diffusers en Branders. En zoekt u een leuk Cadeau dan kunt u ook heel goed bij ons slagen. Wij zijn te vinden op diverse beurzen en fairs, en uiteraard zijn wij 24 uur te bereiken op onze webwinkel. Op de Pasar Malam bieden wij een groot assortiment aan, wilt u alleen informatie dan kan dat natuurlijk ook.

Sandra Klop

 

 

Sari Soenda

Restaurants
Restaurant A-3
http://www.sarisoenda.nl/

Maaltijden, snacks & dranken

Sarongs & Zo

Naast ons hoofdproduct, de Sarong verkopen wij accessoires, kleding en decoratie met een Touch of Ibiza, deze producten worden door ons ingekocht in verschillende landen, vanaf Nederland tot en met Bali en voortkomt uit liefde voor het prachtige Bali

Ga mee op reis en ontdek de mooiste souvenirs die speciaal voor jou zijn ingekocht zoals Sarongssieraden tassen en accessoiresvoetsieradendromenvangers.

Voor de verkoop van onze producten kun je ons vinden op evenementen, check onze evenementenkalender op de website

Sayah Spekkoeklikeur

Verkoopstands Zoetigheid
http://www.sayah.nl/

Spekkoeklikeur

Schatten van Azië

Verkoopstands

Zilver, Thais Antiek

Semangat 't Bamihutje

Restaurants
Restaurant B-2
http://www.bamihutje.nl/

Maaltijden, snacks & dranken

Shakib

Verkoopstands

Dames tassen en klein lederwaren

Sieradenshop Nathalie

Verkoop van exclusieve sieraden met Swarovski (zilver) en rvs leer

Specerijenkraam.nl

Wij zijn een bedrijf met ruim 40 soorten sambal, alle vers in de wok bereid. Van zoet tot zeer heet en alles wat daar tussen zit. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment kruiden en specerijen om vele Indische en andere wereldgerechten te bereiden. Ook vindt u bij ons Rimboesauzen. Afkomstig uit Rijswijk. Deze heerlijke sauzen zijn er in diverse smaken, zowel op mayonaise basis , als marinades en rode sauzen waar men ook mee kan roerbakken.

Spekkoek 'Awas Kue'

Snackstand Verkoopstands

Spekkoekstand

Srisakti

Verkoopstands

Stichting Villa Joep

Verkoop knuffelolifantjes en shawls voor het goede doel

Syrhona Crystals

Edelstenen, mineralen, kristallen en wierook

T. Sonklang

Verkoopstands

Het geven van traditionele Thaise massage therapie

The Fudge Factory

Verkoopstands Zoetigheid
https://the-fudge-factory.com/

Hallo Ik ben Ron Ruijten. Geboren en getogen in Vlissingen.
In maart 2015 ben ik, samen met mijn vrouw Sonja, ons bedrijf in de fudge begonnen.
We verkopen de fudge alleen op markten en online. We maken alle fudge met de hand, op ambachtelijke wijze.
Fudge wordt gemaakt met vet. Voor de meeste fudge gebruikt men tegenwoordig palmvet.

Wij gebruiken verse roomboter. Dit doen wij met een reden.
Voor het winnen van palmolie worden vele bossen gekapt.
Dieren verliezen hun woonruimte. Hier staan wij niet achter.
Wij kiezen voor een milieu vriendelijk product die tevens veel gezonder is.

Tiny's Fruit

Verkoopstands Zoetigheid
http://www.tinysfruit.nl/

Aardbeien

Toko Lo

Indische/ Indonesische zoetigheid

van Wetten, T.J.

Verkoopstands

Zelfgemaakte producten van Indonesische batikstoffen

Victor Hugo Gualan

Verkoopstands

Sieraden en kleding uit Ecuador

Waroeng I. Djaja

Restaurants
Restaurant A-1
http://www.waroengidjaja.nl/

Maaltijden, snacks & dranken

Warung Agung

Restaurants Snackstand
Restaurant B-4
http://www.waq-food.nl/

Indonesische Snacks & Maaltijden

Warung Gina

Restaurants
Restaurant A-2

Maaltijden, snacks en dranken