Op de Pasar Malam vindt u een rijk assortiment aan verschillende stand types.
Vindt hier de informatie per type stand.

Restaurant type A en type B
Wij hanteren een maximum van 8 restaurants.

Het verschil tussen restaurant type A en B is de omvang van de stand. Restaurant A heeft 3 marktkramen en een terras/ Restaurant B heeft 2 marktkramen en een terras.

Verkoop bij restaurant A en B: Maaltijden, Snacks, Tjendol/ ijs (alcoholische dranken). Er mag geen verkoop plaatsvinden van spekkoek

 

Snackstand
Wij hanteren een maximum van 3 snackstands.

Een snackstand houder verkoopt alleen snacks ( er mag geen verkoop van maaltijden, spekkoek en dranken plaatsvinden). Snacks zijn bijvoorbeeld; risolles, lemper, pangsit, bapao, pastel goreng.

 

Spekkoekstand

Wij hanteren een maximum van 2 spekkoekstand. Hier mag alleen spekkoek verkocht worden en gfeen dranken en andere snacks/hapjes.

 

Verkoopstand

  • Paragnosten & mediums
  • Alternatieve Geneeswijzen
  • Verpakt eten
  • Oosterse producten

U kan voor dit type stand gaan als u een groot assortiment aan oosterse producten verkoopt. Daarnaast staan er paragnosten, mediums of masseurs op de beurs die diverse diensten leveren als een consult, een massage of een healing. Indien u zich inschrijft is het altijd op basis van beschikbaarheid.

Heeft u een algemene vraag of wilt u de beschikbaarheid weten? Neem dan contact op met de organisatie, wij helpen u graag!