* ACTIE GESLOTEN*

Maak kans op een cadeau naar keuze!

Elke editie worden er andere cadeaus aangeboden door onze standhouders. Van 5 september tot  25 oktober kunt u kans maken.

Meedoen is simpel:

  • Vul het formulier in.
  • Selecteer een prijs.
  • Geef uw motivatie waarom u de winnaar moet zijn van het cadeau.

Winnaars krijgen tevens een gratis toegangskaartje.

Op 29 oktober zal de trekking verlopen via een loting. De winnaars worden per email op de hoogte gebracht.  Prijzen zijn alleen af te halen tijdens Pasar Malam op 9 en 10 november 2019. Correspondentie over de uitslag is niet mogelijk.

Let op: meerdere keren deelnemen of meerdere prijzen aanklikken is niet toegestaan. U komt slechts voor een prijs in aanmerking.
Correspondentie over de uitslag is niet mogelijk. 


Golden Spirit geeft een gratis consult weg!

Wilt u kans maken op een gratis consult van Golden Spirit, doe dan mee aan de Klik & Winactie en wie weet wordt u de gelukkige winnaar/ winnares!

 

 


Kans maken op een mooi t-shirt van I Love Indo?

Op de foto hiernaast ziet u een voorbeeld van een te winnen t-shirt. I love Indo stelt niet 1, niet 2 maar 3 t-shirts beschikbaar voor deze winactie!

Vul in waarom u deze prachtige prijs wilt winnen!

 

 

 

 


Kans maken op een Geurverspreider van LK Products?

Op de foto hiernaast ziet u een voorbeeld van de geurverspreider. De geurverspreider kunt u gebruiken voor in de auto, op kantoor of gewoon lekker in huis.

Vul in waarom u deze heerlijk geurende prijs wilt winnen!

 

 

 

 


ICM Online geeft maar liefst vijf vrijkaarten weg!

Maak kans op één van de vijf vrijkaarten voor de Indorock Party op 14 december. Bij deze Indorock party vindt tevens de uitreiking van het boek plaats en de registratie voor de documentaire IndoRok to New Generation.

 

Vul in waarom u deze prijs wilt winnen en maak kans!