Bunga Melati

Zaterdag

Endang Setyawati

Zondag

Sinds 1997 ervaren en gewaardeerd zangeres met een breed repertoire authentiek (tempo doeloe) en moderne zang en dans met vele enthousiaste fans. Vier albums CD en DVD” Heimwee naar Indie”

Madaloka

Zaterdag

MADALOKA Dance Studio is opgericht door Rahmida Dewi Patmawati. Ze heeft een Dans Academie gevolgd in Jogjakarta, en is een professionele danseres en choreograaf.

Sinds 2010 woont ze in Nederland en houdt ze zich bezig met het brengen van Indonesische cultuur en dansen.

Madaloka is gespecialiseerd in allerlei dansen, voornamelijk traditionele (klassiek) en moderne Indonesische  dansen.

Rahmida maakt bijna alle dansen die in Madaloka gedanst wordt.

René le Blanc

Zaterdag

René le Blanc is een artiest die met regelmaat te zien en te horen is op radio en televisie. Onmiddellijk na zijn school maakte hij zijn entree in de wereld van de showbizz. Met zijn look en warme maar krachtige  stemgeluid werd hij al snel vergeleken met Engelbert Humperdinck . Het was dan ook niet vreemd dat hij al snel de Nederlandse Engelbert werd genoemd. Met nummers als”,  A man Without love, The Last Waltz en natuurlijk Please Release  Me,  werd René door het grote publiek warm binnen gehaald. In 1987 was niemand minder dan Jack Jersey de  man die Rene aanspoorde om iets met zijn stem te gaan doen. Vele optredens volgden in binnen en buitenland en was de sympathieke zanger ook te zien in verschillende televisie programma’s in Nederland, België en Duitsland. De zanger die nu meer dan 25 jaar op de bühne staat zingt ook Nederlandstalig en scoorde met nummers, Als ik laat je nooit meer gaan, Alle sterren keken toe een positie in de top 10, met het nummer Ware Liefde stond hij maar liefst 2 weken op nummer 1.

Street Rollers

Zaterdag

Wahana Budaya

Zondag

Xanur

Zondag

Deze band bestaat uit een aantal leden van Marabunta, o.a. Martin Dijkstra, Robby Lubis, Patrick Smulders, aangevuld met zangeres Yvonne Martens, toetsenist Frank van Koppenhagen en gitarist Bob Polii. Nu na bijna 5 jaar behoort Xanur tot één van de meest gevraagde bands in de Indische scene.

Xanur, een band die, country, dangdut, poco-poco, rock ‘n roll, soul, keroncong maar ook nog muziek uit de jaren 70 speelt. Kortom een allround band, geschikt voor alle gelegenheden zoals, Indische avondjes, kumpulans, pasar malams, bruiloften maar ook bedrijfsfeesten.