Coronatoegangsbewijs en maatregelen

Update: 17 september 2021 08:30 uur

Op 6 & 7 november staat de eerstvolgende Pasar Malam Rijswijk gepland. De afgelopen twee edities hebben wij helaas moeten annuleren, daarom zijn wij extra verheugd dat het eindelijk weer zover is. Naar aanleiding van de persconferentie van 14 september gelden er vanaf 25 september nieuwe maatregelen voor evenementen. 

Op deze pagina vindt u meer informatie over de maatregelen die De Broodfabriek neemt om de veiligheid van onze bezoekers, exposanten en medewerkers te kunnen waarborgen. Heeft u vragen? Stel deze gerust via pasar@de-broodfabriek.nl of bel naar 070-3075900. Wij helpen u graag verder!

Gaat Pasar Malam door?

JA, Pasar Malam Rijswijk gaat door. Dit event wordt als festival/evenement gezien en gelden er dus regels voor toelating.

Coronatoegangs-bewijs

Bij bezoek aan plekken waar het drukker wordt, zoals evenementen als Pasar Malam Rijswijk heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Bij binnenkomst zal de QR-code in de CoronaCheckapp gescand worden. Klik op het icoontje voor meer informatie over de CoronaCheckapp.

maximum aantal bezoekers

Bij evenementen binnen, zonder vaste zitplaatsen is 75% van de reguliere capaciteit toegestaan. Wij hebben dus een maximum in het aantal binnen te laten bezoekers

online ticketverkoop

Wij raden aan om vooraf uw ticket online te kopen, dit om teleurstelling aan de kassa te voorkomen. Alle niet 'online' verkochte tickets worden los verkocht aan de kassa bij Pasar Malam Rijswijk. Echter op=op.

horeca

Vanaf 25 september geldt bij de horeca het verplicht tonen van een geldige QR-code. Aangezien de QR-Code bij de binnenkomst bij Pasar Malam Rijswijk al gecheckt is hoeft dit niet nogmaals bij de restaurants op de beursvloer van Pasar Malam Rijswijk. Gaat u eten buiten de hal bij de overige horecapunten in De Broodfabriek dan geldt dat u de QR-Code nogmaals moet laten zien.

1,5m afstands maatregel

Vanaf 25 september vervalt de verplichte 1,5 afstand maatregel. Wel blijft het advies de afstand te bewaren.

Hygiëne

Het meubilair en de sanitaire voorzieningen worden continu gereinigd. Tevens zijn voldoende desinfectiepompjes aanwezig.

Luchtventilatie

Wij beschikken over een luchtventilatie die voldoet aan de eis van 25 kuub verse lucht per persoon per uur. Verse lucht wordt binnen geblazen en oude lucht wordt naar buiten afgevoerd.