COVID-19 maatregelen

We hebben op diverse manieren de nodige gedrags- en hygiëneregels (COVID-19 Protocol) getroffen om Pasar Malam Rijswijk in De Broodfabriek te kunnen organiseren en accommoderen. Dit protocol is akkoord bevonden door de veiligheidsregio. Op deze pagina vindt u meer informatie over de maatregelen die De Broodfabriek neemt om de veiligheid van, en de 1,5 meter afstand onder, bezoekers, exposanten en medewerkers te kunnen waarborgen. Heeft u vragen? Stel deze gerust via pasar@de-broodfabriek.nl of bel naar 070-3075900. Wij helpen u graag verder!

tijdsblokken

De beurs wordt opgesplitst in 2 tijdsblokken per dag. Deze worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

online ticketverkoop

De ticketverkoop is enkel voorafgaand aan de beurs en uitsluitend online mogelijk. Er is geen mogelijkheid om op locatie bij een kassa een ticket te kopen.

inrichten (beurs)stands

Exposanten worden verplicht de standplaats op een dusdanige manier in te richten waarbij 1,5 meter afstand met de bezoeker gewaarborgd is.

MONDKAPJE, dringend advies

Voor bezoekers, exposanten en medewerkers in De Broodfabriek geldt het dringend advies een mondkapje te dragen.

Indeling beursvloer

De gangpaden tussen de stands zijn extra breed opgezet. Dit, zodat er voldoende ruimte is om de 1,5 meter te waarborgen waarbij bezoekers, standhouders en medewerkers elkaar kunnen passeren.

horeca

Wij houden ons te allen tijden aan de geldende maatregelen, opgesteld door het RIVM.

maximum aantal bezoekers

Het aantal bezoekers per tijdsblok is gelimiteerd om de 1,5 meter afstand onderling te kunnen waarborgen.

gezondheidscheck (triage)

Bij de entree van De Broodfabriek wordt een ieder gewezen op de geldende protocollen, huisregels en wordt een gezondheidscheck (triage) gedaan.

COVID-19 Preventiemedewerker

Volg te allen tijde de aanwijzingen van de COVID-19 Preventiemedewerker op, herkenbaar aan een geel/oranje hesje.

Hygiëne

Het meubilair en de sanitaire voorzieningen worden continu gereinigd. Tevens zijn voldoende desinfectiepompjes aanwezig.

Luchtventilatie

Wij beschikken over een luchtventilatie die voldoet aan de eis van 25 kuub verse lucht per persoon per uur. Verse lucht wordt binnen geblazen en oude lucht wordt naar buiten afgevoerd.

garderobe

Er is geen garderobe aanwezig. Zo minimaliseren wij het onderlinge contact tussen mensen/kledingstukken.