fbpx
De beurs start over 87 dagen
ONLINE TICKETS KOPEN
De beurs start over 87 dagen
ONLINE TICKETS KOPEN
De beurs start over 87 dagen
ONLINE TICKETS KOPEN
De beurs start over 87 dagen
ONLINE TICKETS KOPEN
De beurs start over 87 dagen
ONLINE TICKETS KOPEN

Selamat datang

Datum voorjaar: 5 & 6 maart 2022

De eerstvolgende editie vindt plaats op 5 & 6 maart 2022 en wij hopen u allen weer te mogen verwelkomen.

Om Pasar Malam Rijswijk te bezoeken houden wij ons aan de maatregelen die de overheid stelt.  Momenteel werken wij met een Coronatoegangsbewijs.

Klik hier om alle informatie over de Coronatoegangsbewijs en maatregelen door te lezen. 

Wat is Pasar Malam Rijswijk

Een heel weekend genieten van exotische sferen. Dit is dé plek voor bezoekers die de Indische cultuur een warm hart toedragen. Top entertainment, grote variëteit aan verkoopstands en authentieke Indische en Molukse maaltijden bij diverse top restaurants!

Struin langs de diverse stand waar oosterse producten worden verkocht, laat u heerlijk masseren of bezoek één van de mediums die aanwezig zijn bij Pasar Malam Rijswijk.

Kortom, een uitje voor het hele gezin.

 

2dagen
Oostersemarkt
CultureleOntmoetingsplek

Aanwezige standhouders

Meest recente nieuwsberichten

Wie onze Pasar bezoekt kent zeker onze standhoudster Lola van Ruler. Zij staat direct bij de in- uitgang met haar overheerlijke zoetigheden en het zal je moeite kosten om deze kraam voorbij te lopen zonder iets lekkers mee te nemen voor thuis. Lola van Ruler (1990) wist als kind al dat ze van eten haar beroep zou maken. Ze werd allround banketbakker en specialiseerde zich in zoetigheden uit de Indische keuken. In 2015 opende ze Toko Lo, een Indische bakery & catering waarmee ze haar professionele achtergrond combineert met haar Indische roots. TOKO LO is haar eerste kookboek. Met eerbied voor de geschiedenis, een trotse blik vooruit en een mengkom en garde in de hand deelt Lola haar Indische roots - en daarmee die van de ruim 350.000 Indische Nederlanders - aan de hand van recepten voor zoet en hartig gebak, die hun oorsprong vinden in de tijd van Nederlands-Indië én die later in Nederland zijn ontstaan: van spekkoek tot sponscake en van pangsit tot pastei. In de keuken wordt er geleefd. Gebakken, gekookt. Voor treurige maar ook voor blije aangelegenheden. We koken niet een beetje, maar meteen genoeg. Voor de zekerheid. Voor het onaangekondigde bezoek. Dat is iets wat we hebben overgehouden aan een tijd waarin we minder hadden. Er is altijd genoeg om op te scheppen voor een tweede bordje of om mee naar huis te geven aan bezoek. Via deze link kunt u met onze winactie meedoen. Wij mogen maar liefst 3 exemplaren verloten. Klik snel verder om kans te maken op dit mooie Indische Kookboek.